Slut med grimme facader

Synes du også at din facade over årenes løb, er blevet lidt trætte og kedelige at se på? Hos Krusells Multiservice kan vi nemt og hurtigt få renset din facade helt i bund, så den står som ny.

Det er super vigtigt at få rengjort din facade, ikke kun fordi den kommer til at shine flot igen, som den gjorde engang. Men også fordi dit hus har godt af det. Din husfacade er organisk, og arbejde hele tiden. Den er derfor guf for alger og svamp, som ikke nok med at gnave sig vej ind i gennem f.eks. malingslaget, også skader dit hus.

Det er derfor en rigtig god idé at få renset din facade i ny og næ. Hvis du har en malet facade, kan det være med til at skåne malingsfilmen, så den ikke tager skade. Du kan derfor opnå en forlænget levetid på op til 3-4 år, før du skal male igen.

Har du lyst til at høre mere, er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os. Så kommer vi gerne ud og giver en tilstandsvurdering, og giver et god tilbud til dig.

Vi har altid naborabat på alle vores ydelser, og ønsker du en service aftale, hvor vi kommer fast, så kan der spares 15%.

facaderens

Hvorfor skal du benytte dig af facaderens?

Nyt udseende

Med en facaderens en gang i mellem, sikrer du at dit hus altid fremstår smukt og flot.

Længere holdbarhed

Har du en malet facade, vil en løbende afrensning af malingslaget også betyde at du får en væsentlig længere holdbarhed.

Sundere for dit hus

Der kan gro mange former for alger og svamp på din facade, så hvorfor ikke få fjernet det, så dit hus får den mest kærlige behandling.

BESTIL FACADERENS NU