FLISERENS OG GRIMME FLISER

Hvis du har grimme fliser eller er ramt af flisepest skal du have det fjernet. Flisepest og alger på fliserne æder sig langsomt ind i flisen og den nedbrydes. Med en fliserens af Krusells Multiservice får du flotte fliser, som var de nye – og med imprægnering holder de i mange år endnu. Får du lavet fliserens og imprægnering af Krusells er det oven i købet miljøvenligt.

Vi kender jo alle problemet med at vi trænger til at få renset fliserne. Fliserne udenfor er ramt af mos og alger, der lynhurtigt sætter sig fast på fliserne, så de får grønne og grimme. Undgå at skure på fliserne med hårdføre redskaber. Dine fliser bliver ødelagt og problemet bliver endnu værre og grimmere med tiden.

 

PAS PÅ!
Pas endeligt på med grov rengøring af fliserne. meget ofte ødelægger du flisernes overflade, hvilket betyder at nye alger og mere mos kan angribe. Mos og alger har meget nemmere ved at angribe en flise, der har været udsat for en voldsom mishandling.

 

FLISERENS DER HOLDER I MANGE ÅR

Der findes en effektiv og holdbar metode til, at komme af med både grimme alger, mos og flisepest. Hvis du bestiller en fliserens fra Krusells Multiservice, får du besøg af en professionel, der med det nyeste og mest miljørigtige udstyr, renser og beskytter dine fliser i mange år.

En fliserens foregår ved at alger, mos og flisepest blødgøres med sæbevand. Herefter renses fliserne ved højt tryk med meget varmt vand. Vi bruger professionelt udstyr, der køres henover dine fliser. Flere dyser på fliserenseren sprøjter flere hundrede liter vand ud – med så stort tryk, at flisepest og alger nedbrydes.

Det høje og præcise tryk gør, at det kun er overfladen der behandles og samtidigt at flisen beholder sin stærke struktur.

 

Husk, at du altid kan bestille en fliserens-prøve, hvor vi kommer ud og viser hvordan dine fliser kan komme til at se ud. Så ser du resultatet, inden du bestiller og betaler noget.

 

Vind fliserens for 15000 kr. Hop ind på vores Facebook-side og se hvordan.

Fliserens
Fliserens

Vi har 3 forskellige pakker på fliserensning

Læs mere om vores 3 pakker, for at se hvilken der passer til dine flise behov

Pakke 1
Algebehandling af fliser

Algebefængte fliser
  • Algebehandling
  • Fliserensning
  • Imprægnering

Fra 35,- / m2 

Min 25 m2

Pakke 2
Fliserensning og Algebehandling og efterbehandling med sand

Fliserens
  • Algebehandling
  • Fliserensning
  • Imprægnering

Fra 50,- / m2

Min 25 m2

Pakke 3
Pakke 1 og 2 plus imprægnering efterfølgende

  • Algebehandling
  • Fliserensning
  • Imprægnering

Fra 72,- / m2

Min 25 m2

FLISERENS UDEN GIFT

Når du får udført en fliserens af en professionel, bliver det gjort uden giftstoffer og andre kemikalier. Det er slet ikke nødvendigt. Så stil krav, så din haves flora ikke bliver ødelagt.

Når vi renser dine fliser, får du ikke kun gjort dine fliser pænere. Du forbedrer også styrken i dine sten. Det er bestemt ikke sundt for dine fliser, hvis de er ramt af alge-, mos- eller pestangreb. Efter en professionel fliserens anbefaler vi at du får imprægneret fliserne, så de står bedre imod fremtidige angreb.

 

FLISERENS – HVOR KØRER DU HENNE?

Krusells Multiservice kommer gerne og laver fliserens på dine fliser – og selvom vi primært kører i hele Sønderjylland – er du altid velkommen til at kontakte os. Kan vi ikke hjælpe dig, kan det være at vi kan henvise dig til en af dine lokale eksperter.

 

GRATIS FLISERENS

Er du i tvivl om, om dine fliser trænger til en fliserens eller om de skal udskiftes, så kan du bestille en gratis prøve fra Krusell Multiservice. Så kommer vi ud og renser et stykke af dine fliser – og herefter kan du vurdere om resultatet er tilfredsstillende, inden du beslutter dig.

Klik på bestil nederst på siden, for at komme til bestillingssiden.

Fliserens
Fliserens

BESTIL FLISERENS NU