Vi holder dine solceller rene

Over årene vil dine solceller, ligesom så mange andre ting, så småt begynde at blive snavset. Dette er med til at reducere solcellernes fulde potentiale, og de kan i de værste tilfælde producere op til 50 % mindre energi, sammenlignet med rene solceller. Altså, kan det hurtigt blive en god forretning for DIG, at få rengjort dine solceller, således du kan få det fulde potentiale ud af dem, og spare de penge, som i mange tilfælde, er grunden til du købte dem fra starten af.

Rengøring af dine solceller, vil ydermere også resultere i at materialerne på og omkring solcellerne holder længere, og at du altså slipper for at skulle investere i reservedele før langt ude i fremtiden.

Hos Krusell’s Multiservice er vi naturligvis forsigtige når vi har at gøre med så dyre materialer, og på grund af troen på egne evner, og for at du ikke skal være bekymret, så dækker vi selvfølgelig 100 %, hvis der skulle ske dine solceller noget.

Vi gør udelukkende brug af det reneste vand når vi rengør dine solceller, og derfor gøres der ikke brug af kemikalier, kalkholdigt vand eller lignende, som kan gøre skade, eller efterlade rester på dine solceller.

Vi har altid naborabat på alle vores ydelser, og ønsker du en service aftale, hvor vi kommer fast, så kan der spares 15%.

solcelle

3 fordele hvorfor du skal holde din solceller rene

Optimal potentiale

Dine solceller vil opnå deres fulde potentiale, og producere den energi, som var grunden til din investering i dem.

Længere holdbarhed

Materialerne holder længere, ergo vil du også her spare penge, da der går flere år, før du vil være nødsaget til at skifte delene.

Godt udstyr

Vi renser dine solceller med rigtig godt udstyr, der sikrer vi ikke gør skade eller andet på solcellerne i fremtiden.

BESTIL SOLCELLEVASK NU