fbpx

Tagrenderensning

Stop fugtproblemerne med en tagrenderensning

En tagrenderensning mindsker risikoen for fugtproblemer. For stoppede tagrender betyder oftest, at fugt og vand trænger ind i tagkonstruktionen, murværket og loftskonstruktionen i boligen. Det kan medføre vandskader, og øger risikoen for at der opstår helbredstruende angreb af mug og skimmelsvamp indendørs. Så kontakt Krusells Multiservice og bestil din tagrenderensning før det næste store skybrud!

Er dine tagrender stoppede, går der ikke længe, før de begynder at rende over. Det øger risikoen for, at vandet løber ind i tagkonstruktionen og på ældre huse uden udhæng, er der også risiko for, at vandet løber ind i murværket eller i loftskonstruktionen.

Kommer vandet først indendørs, øger det risikoen for, at træværket begynder at rådne, ligesom der lettere opstår mug- og skimmelsvampeangreb. Det kan igen føre til dårligere indeklima og helbredsproblemer for huset beboere. For går der længe før I opdager skimmelsvampen, kan I både udvikle allergier, astma og andre følgesygdomme som følge af det sporefyldte indeklima.

Samtidig risikerer du også, at der opstår fugtskader på ydermuren. Det kan føre til frostsprængninger i pudslaget på ydermuren eller i mørtlen mellem murstenene. Kort sagt øger stoppede tagrender risikoen for at der opstår fugtrelaterede skader på og dårligere indeklima i din bolig.

Skal vi rense dine tagrender?

Ring til Peter og få en snak på telefon +4561806161, hos Krusells Multiservice er altid velkommen.

Skal vi rense dine tagrender?

Kontakt os her.

Skybrud øger risikoen for fugtproblemer fra tagrenderne

Der er god grund til at sørge for, at tagrenderne altid er rensede. For med det øgede antal skybrud som vi udsættes for hvert år, er der større risiko for at vand og fugt kan trænge ind i din bolig.

Selv med nyrensede tagrender sættes dine tagrender under pres, når først et skybrud rammer din bolig. Så er tagrenderne fyldt med nedfaldne blade, og har de første vækster fået mulighed for at slå rod i det opsamlede skidt, er du endnu mere udsat for, at der trænger vand og fugt ind.

Derfor er det ekstra vigtigt, at du holder dine tagrender rene og fri for skidt og blade, der kan hindre vandets frie løb i tagrenderne.

Så nemt foregår en tagrenderensning

Måske har du selv forsøgt dig med at rense tagrender med ske, spand og stige. Det tager tid og kræver mange ture op og ned ad stigen. Samtidig risikerer du nemt at få ødelagt jeres bede foran huset eller få lavet skader på murværket med stigen.

Det kan også være, at du har købt dig en tagrenderenser i det lokale byggemarked og prøvet at rense tagrender med den. Selv om du kan blive på jorden og rense tagrenderne, skal du stadig gå helt inde ved muren, ligesom du skal rydde det affald op, der falder ud over kanterne på tagrenden, når du renser den.

Alt i alt er tagerenderensning både besværligt, tidskrævende og et værre griseri. Så det er ikke så underligt, at du ikke få gjort det lige så tit, som du rent faktisk burde.

Overlad tagrenderensningen til en professionel vinduespudser

Vil du slippe for at skulle rode med tagrenderne, kan du i stedet få din vinduespudser til at rense dem, når vi alligevel er der, og pudser vinduer.

Vores særlige tagrenderenser gør det muligt at rense og vaske tagrenderne fra jorden uden at skulle gå tæt inde på huset. Så slipper du for både stigemærker på væggene og at få trådt bede og blomster ned – eller få dem fyldt med affald fra tagrenderne.

Vi anvender en særlig våd- og tørstøvsuger, der spuler, løsner og suger skidtet fra tagrenderne ned. Derved genetablerer vi vandets frie løb i tagrenderne uden at grise. Derved slipper du for råd, fugtskader, mug, skimmelsvamp og dårligt indeklima uden at få sved på panden.

Skal vi rense dine tagrender?

Du behøver ikke at være kunde hos os i forvejen, ligesom du ikke behøver bruge os til at pudse dine vinduer. Vi kommer lige så gerne og foretager en professionel tagrenderensning hos dig.

Bare kontakt os via kontaktformularen her på siden, giv os et ring, eller send os en mail. Så finder vi et tidspunkt, hvor det passer dig, at vi kommer forbi, så du kan få rene tagrender igen.

Kontakt os for mere info

Har du spørgsmål til vores vinduespudser eller ønsker du et tilbud – så kontakt os her.


    Se vores anmeldelser fra

    Anmeld Håndværker

    Vil du vide mere?

    Du er velkommen til at kontakte os hvis du ønsker tilbud på flere ydelser.